ŠTAMPA POZIVNICA

Štampa pozivnica je nešto što u današnje vreme zauzima sve višu poziciju u oblasti štampe. Štampa pozivnica se takođe sve češće radi koristeći personalizovani dizajn umesto template dizajna. Raznovrsnost materijala, odnosno papira i tekhnika štampe doprinela je brzom razvoju ovog segmenta štamparske delatnosti.

Štamparija Kaća može ponuditi svoje usluge:

  • Štampa pozivnica za venčanje
  • Štampa pozivnica za krštenje
  • Štampa pozivnica za rođendane
  • Štampa pozivnica za komercijalne i korporativne svečanosti
  • Štampa pozivnica za izložbe i konferencije
  • Štampa rasporeda sedenja na svečanostima ili drugim događajima

NAČIN ŠTAMPE POZIVNICA

Pozivnice mogu biti štampane korišćenjem vašeg dizajna ili dizajna koji predlože grafički dizajneri štamparije Kaća. U oba slučaja se dizajn prilagođava vrsti štampe, vrsti papira, kao i dimenziajma pozivnica.

Dimenzije pozivnica mogu biti standardne ili personalizovane, a štampa može biti obostrana, jednobojna ili u punom koloru.

Pozivnice se mogu štampati tako da budu ravne ili sa savijanjem. Moguće je i dodati dekorativne elemente kao što su ukrasne tračice, a mogu se štampati i pozivnice sa zvučnim efektima koji se javlaju pri otvaranju.

Izbor je stvarno veliki, a granica u dizajnu nema, kao i u štampi.

Što se papira i vrste štampe pozivnica tiče, može se koristiti sjajni, mat ili reljefni papir sa štampom i dizajnom po želji.

CENA ŠTAMPE POZIVNICA

Cena štampe pozivnica varira u skladu sa odabranim opcijama, vrstom papira, količinom i dimenzijama, a za svaki konkretan slučaj najbolje je pozvati štampariju Kaća ili poslati mail sa upitom.