ŠTAMPA POSTERA I PLAKATA

Štampa postera i plakataŠtampa postera i plakata je jos sa pojavom prvih oblika reklamiranja i štampe bila jedan osnovnih oblika privlačenja pažnje potencijalnih kupaca ili korisnika usluga. Plakati i posteri su se koristili za obaveštavanje, upozoravanje ili proklamovanje određenih mišljenja i opredeljenja.

Posteri i plakati kao marketinški materijal

Posteri i plakati su i dan danas opstali i zauzeli veoma važno mesto u marketinškim kampanjama i strategijama. Koriste se u skoro svim oblastima života. Preduzeća svih veličina teže da privuku pažnju zainteresovanih klijenata, a plakati su odličan način da se to uradi brzo i efikasno.

Posteri i plakati pomažu kompanijama u sprovođenju marketinških planova u akciju pomoću jake slike, prilagođenog rasporeda i niza veličina postera. Plakati i posteri su jednostavni za dizajn za bilo koju delatnost.

Štampa postera i plakata

Dizajn i priprema za štampu postera i plakata

Štamparija KAĆA može uraditi idejno rešenje i pripremu za štampu postera i plakata, a možete poslati i dizajn kreiran od strane vašeg marketinškog tima. Izradom i štampom postera i plakata marketinške  poruke se ističu lako u punom koloru i visokom kvalitetu štampe. Stvorite veliki izgled za mali biznis bez trošenja velikog novca.

Mnoštvo mogućnosti u pogledu veličina i dizajna plakata obezbeđuje izbor onog koji najbolje prenosi poruku. Odaberite veličinu koja ima smisla za poruku koju želite da prenesete svojim klijentima. Posteri i plakati mogu da prenesu širok spektar poruka, logotipa i obaveštenja.

Bilo da želite da promovišete najnoviji proizvod vaše kompanije ili želite da napravite poster sa logotipom preduzeća u cilju promocije brenda, posteri i plakati mogu efikasno ispričati priču umesto vas.

Kratki rokovi izrade i štampe postera i plakata, niska cena, visok kvalitet štampe i materijala, mogućnost preuzimanja ili dostave na adresu su glavne karakteristike štamparije KAĆA u oblasti štampe velikih formata.