ŠTAMPA NALEPNICA NA PVC FOLIJI I PAPIRU

Štampa nalepnica BeogradŠtampa nalepnica predstavlja neizostavni deo izrade promotivnog materijala skoro svake firme i odličan je način za promociju preduzeća ili brenda. Neke firme nalepnice koriste u razne svrhe od kojih su najčešće obeležavanje ambalaže, isticanje popusta, promocije, akcije i slično.

Štampa nalepnica se u štampariji KAĆA radi kao:

  • Štampa nalepnica na samolepljivom papiru kao crno-bela ili nalepnica u boji
  • Štampa nalepnica na PVC foliji bilo da je folija transparentna ili u boji.

Način štampe i cena štampe nalepnica

Nalepnice je moguće štampati u tazličitim formatima po želji naručioca ili u standardnim štamparskim formatima. Oblik nalepnice takođe zavisi od zahteva klijenta, a štamparija KAĆA nudi štampu i sečenje nalepnica bilo kog oblika.

Ako ste u potrazi za brzim načinom reklamiranja, imate ili tek pokrećete proizvodnju, štampa nalepnica u štampariji KAĆA može biti baš ono što vam treba. Odličan otisak, kvalitetan materijal, brza izrada i štampa nalepnica, pa još i isporuka nalepnica na adresu u crno-beloj ili varijanti u punom koloru su naša preporuka.

A cena, sigurno najpovoljnija cena štampe nalepnica u Beogradu. Ako niste sigurni šta vam treba, odnosno koju vrstu nalepnica da odaberete za svoje proizvode, pozovite štampariju KAĆA i naš stručni tim vam može pomoći u izboru, pa čak i izraditi idejno rešenje potpuno besplatno. Ukoliko ste zadovoljni, možemo preći na štampu i izradu nalepnica.

Zatražite savet ili ponudu za štampu nalepnica i dobićete ideju i rešenje prilagođeno vašim potrebama i budžetu. Mogućnosti štampe nalepnica su gotovo neograničene.

Štampa nalepnica se radi na top-of-the-line štamparskim mašinama koje prolaze svakodnevno kalibraciju boje, obezbeđujući najbolji mogući kvalitet po neverovatnoj ceni.

Štamparija KAĆA koristi samo najbolji papir sa odličnim prijanjanjem na različite površine, što naše nalepnice čini raznovrsnim, dugotrajnim i korisnim za bilo kakvu upotrebu.

Štampa nalepnica, postera, plakata... Štamparija KAĆA Beograd

Sečenje ili perforacija nalepnica

Kao što je već pomenuto, postoji širok spektar završne obrade u cilju prilagođavanja samolepljive nalepnice specifičnim potrebama i budžetu. Kada ste napravili izbor materijala i dizajna za štampu nalepnica, možete birati između različitih oblika i načina sečenja ili perforacije, količinu i mere,odnosno dimenzije za štampu i izradu nalepnica.

Štampa nalepnica različitih oblika

Najčešće se nalepnice štampaju i seku u obliku kruga, kvadrata, pravougaonika, trougla, elipse, a sve češći su zahtevi i za veoma nepravilnim oblicima nalepnica. Štamparija KAĆA prati sve nove trendove u štamparskoj industriji i spremna je da izađe u susret svim izazovima i zahtevima klijenata, tako da možete naručiti bilo kakvu nalepnicu i mi ćemo je izraditi.