Štampa na olovkama i upaljačima Cena - Štamparija Beograd - Kopirnica KAĆA

ŠTAMPA NA OLOVKAMA I UPALJAČIMA

Štampa na olovkama iz sopstvene proizvodnje

Štampa na olovkamaŠtampa na olovkama uz mnoštvo drugih štampanih promotivnih proizvoda u štampariji Kaća radi se digitalnom tehnologijom štampe. Brzo i lako štampamo brendirane i personalizovane olovke visokokvalitetnom bojom koja se ne skida. Olovke su odličani promotivni poklon, a štamparija Kaća radi štampu na olovkama po veoma niskim cenama.

Zašto štampa na olovkama?

Niska cena i visok kvalitet štampe je naša preporuka. Štampanje olovaka za promociju vašeg poslovanja može biti veoma dobar način marketinga sa minimalnim troškom i dobrim efektima u smislu prepoznatljivosti vašeg brenda na tržištu. Štampa na olovkama može biti bela, crna ili u boji, naravno, u zavisnosti od boje olovaka koje izaberete. Digitalni štampači nove generacije obezbeđuju trajan i jasan otisak, a površina štampe može biti i reljefna.

Štampa na upaljačima iz sopstvene proizvodnje

Štampa na upaljačimaŠtampa na upaljačima u marketinške svrhe je možda efikasniji tip marketinga nego štampa vizit karti. U poslednje vreme se podaci prenose i razmenjuju digitalno, ali su upaljači nešto što se ne može zameniti nečim drugim. U svakom trenutku skoro svakome zatreba pouzdani upaljač, za paljenje vatre, raspaljivanje roštilja ili paljenje cigareta.

Čak i ako je kvalitet vaših usluga i proizvoda vrhunski, cena povoljna, a niko ne posveti pažnju marketingu, neće biti bitno da li vaša kompanija ima najbolje ponude. Promovišite svoj brend ili usluge i proizvode pomoću štampe na upaljačima. Štampa na upaljačima je po ceni i kvalitetu dostupna svima, bilo da je u pitanju mali biznis ili srednja i velika kompanija, Na primer, reklamni upaljači bi bili pristupačni alat za promociju događaja u klubu, pubu ili festivalu.

Štampa na paljačima može biti promotivni materijal koji će efikasno u kratkom roku ili dugoročnom periodu služiti promociji vašeg poslovanja. Ušpaljači se prenose i dele, a štampa na upaljačima može imati funkciju mini-reklame čija će poruka stići do velikog broja ljudi.

Uz štampu na olovkama i upaljačima možete ostvariti višestruke koristi u oblasti poslovanja.

Pozovite štampariju Kaća koristeći podatke sa kontakt stranice i mi ćemo za vas uraditi štampu na olovkama i upaljačima najboljeg kvaliteta uz poštovanje rokova isporuke.