ŠTAMPA KATALOGA I BROŠURA

Štampa kataloga i brošura se u štampariji Kaća radi već nekoliko godina veoma uspešno, pouzdano i na veomakvalitetnima materijalima i mašinama. Štampa kataloga i brošura se inače radi veoma dugo i pre elektronskih medija i interneta je bila možda i najbolji način za predstavljanje poslovanja.

Katalozi i brošure su vrsta marketinškog materijala bez premca ukoliko želite da pokažete svoje proizvode i usluge onoliko detaljno koliko želite, a da to bude dostupno i onima koji su manje vični manipulaciji elektronskim podacima na internetu.

Štampom kataloga i brošura dobijate svojevrsnu štampanu prodavnicu sa svim neophodnim podacima koji su korisnicima potrebni.

Međutim, sa aspekta dimenzija kataloga i brošura i dostupnih opcija, odabir prave brošure ili kataloga može biti zahtevan. Priprema za štampu brošura i kataloga je jedna od specijalnosti naših grafičkih dizajnera.

Bez obzira da li želite kreiranje časopisa, kataloga ili programa i brošura radi prikazivanja svojih proizvoda i usluga, štamparija Kaća može pomoći.

Nudimo razne vrste papira, dimenzije po želji, kao i dizajn, a kao finalni deo štampe kataloga i brošura u ponudi imamo i usluge povezivanja.

Povezivanje kataloga i brošura može biti spiralom (metalna ili plastična), koričenjem ili heftanjem.

Naš posvećeni tim grafičkih dizajnera može pomoći u pripremi ilustracija za štampu, prema vašim željama ili može kreirati potpuno novo rešenje koje možete odobriti ili na osnovu njega napraviti odgovarajuće.