ŠTAMPA I NAREZIVANJE CD I DVD DISKOVA

Štamparija Kaća nudi usluge štampe i narezivanja CD i DVD diskova po najnižim mogućim cenama. Štampa na diskovima omogućava, kako estetski izgled, tako i lakše razvrstavanje medija, posebno u slučajevima gde se radi o većem broju diskova.

ŠTAMPA DISKOVA I OMOTA I NAREZIVANJE CD I DVD DISKOVA

Štampa na diskovima i narezivanje diskova se može raditi za razne namene, serijski ili pojedinačno. Štampa na diskovima u seriji se radi za diskove iste sadržine, a štampati se mogu, kako dsikovi, tako i omoti diskova. Štampa na diskovima u seriji je veoma isplativ način proizvodnje diskova.

Štampa pojedinačnih diskova različite sadržine se uglavnom radi u slučajevima kada ljudi žele da sačuvaju video i audio zapise sa važnih događaja, rođendana, svadbi, krštenja i sl.

Štamparija Kaća nudi, pored štampe i narezivanja DVD i CD diskova, i prazne diskove po veoma povoljnoj ceni. Ukoliko nemate svoj dizajn koji želite da odštampate na disku, grafički dizajneri štamparije Kaća će vrlo rado pomoći u pripremi.

Ako imate i neki tekst koji prati sadržaj CD-a ili DVD-ja, možemo ga odštampati kao buklet i ili katalog.

Štampa na diskovima se može raditi pomoću nekoliko tehnika, mada je za količine ispod hiljadu komada, INK JET tehnika štampe najpovoljnija. INK JET štampa na CD i DVD diskovima se može raditi kao sjajna ili mat.

Pozovite štampariju Kaća i dobijte sve detaljne informacije o načinu štampe CD I DVD diskova, kao i o ceni za svaki konkretan slučaj.