ŠTAMPA FASCIKLI, MEMORANDUMA I NCR BLOKOVA

ŠTAMPA FASCIKLI

U današnjem veoma konkurentnom poslovnom okruženju, izrazito jedinstveni marketinški materijali omogućavaju vam da se izdvojite od svojih konkurenata i podstaknete interesovanje trenutnih i potencijalnih kupaca. Štamparija KAĆA radi štampu za svakodnevne marketinške materijale, a sve usluge su prilagođene potrebama klijenata.

Grafički tim štamparije KAĆA je uvek tu da vašim najkreativnijim i izazovnim marketinškim strategijama da oblik. Osmislićemo pravo rešenje za vaš projekat štampanja iz širokog izbora proizvoda i opcija i kreirati izgled koji je jedinstven kao i vaš posao.

Nemate pripremu za štampu fascikle dizajniranu i spremnu za štampanje? U štampariji KAĆA imate mogućnost i da izradu pripreme za štampu fascikli prepustite našim stručnim dizajnerima!

Ako zaista želite da svoju fasciklu napravite posebnom razgovarajte sa nekim od naših dizajnera. Imajmo primere dizajna i prilagođene opcije kako bi se osiguralo da shvatite ideju za dizajn fascikle i vidite da li je to ono što ste zamislili.

ŠTAMPA MEMORANDUMA

Štampanje memoranduma nije samo ekonomično, već je siguran način da svoje proizvode, usluge, sliku brenda i poruku ispred ciljne publike predstavite dan za danom, mesecom za mesecom.

Štampamo memorandume na visokokvalitetnom papiru radi osiguranja jasnog i dobrog otiska.

Memorandumi služe kao svestrani marketinški alati. Oni se šalju sa ponudom, podsetnikom, klijentima i zaposlenima. U nekim slučajevima je memorandum obavezan način komunikacije sa raznim klijentima, a kao beleška se čuva u arhivi i uvek je tu.

 

ŠTAMPA NCR BLOKOVA

NCR blokovi omogućavaju prenos rukopisa na više listova odjednom. NCR označava "No Carbon Required" i ove podloge se često koriste za dupliranje faktura, detalja o porudžbini ili beleški klijenta. U štampariji KAĆA možete štampati NCR blokove za različite namene. Štampani NCR blokovi su takođe dostupni u različitim dimenzijama i bojama!